Followers

Wednesday, October 16

Salam Aidiladha

Bismillahirrahmanirrahim..

First of all, salam aidiladha buat semua readers blog ni. Mintak maaf sebab blog ni selalu sgt tak update. :(

Btw, ni first time aku update guna phone. *ehem2* Nak try2 la jugak camne feeling dia. Tapi nak habaq mai yg feeling nak update blog guna laptop lagi best daripada guna fon.. huhu

Anyway, aku nak mintak ampun maaf kepada semua dari hujung rambut sampai hujung kaki.. :)

Notakaki: Kali ni beraya dgn "orang baru".. hehe

1 comment:

Muhammad Zul Fahmi said...

Selamat Hari Raya Aidiladha. rehatkan minda di hujung minggu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...