Followers

Saturday, July 23

chicken pox melanda

bismillahirrahmanirrahim..

kaifa halukum?? insyaAllah, bi khair. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat dan selamat hendaknya.

kali ini, tiada apa yang ingin bicarakan. cuma, sekadar meng-update diri di dalam blog sendiri. =) semalam, ana berada di Hotel Seri Malaysia, Bagan Lalang, Sepang kerana menghadiri satu Leadership & Training Course (LTC) anjuran UIA. kebetulan di sana, ana terjumpalah sahabat2 lama di ASiS dulu. ana jumpa Zaki Asyraf, Nasree & Adi Aizuddin. mereka semua kat KMB and tunggu masa nak fly oversea.. syoknya.. hihi

and one more thing, Allah sekali lagi telah menguji hambaNya yang lemah ini dengan chicken pox. berat sungguh ujianNya kali ni. tapi ana percaya yang Allah menguji manusia dalam lingkungan kemampuan manusia sahaja. dan ujian ini ana anggap sebagai kafarah dosa yang ana telah lakukan sebelum ini. pasti ada hikmahnya.

ana perasan kene chicken pox ni pagi tadi. sebelum tu, ada la satu dua bintik, ingatkan bintik biasa je. tak tahula pulak benda tu chicken pox. maka dengan itu, ana dapat la excuse untuk skip program LTC ni. dapat la MC dari doktor. ana rasa ana tak attend mid-term exam yang start hari isnin ni.. so, rasanya bila nak sit utk paper tu, mahu satu hari tiga empat subjek sekali.. fuuhhh!!!

anyway, ana mengharapkan doa anda semua. jangan lupa doakan untuk diri sendiri juga. =)

footnote: kepada member bilik, i will not be around for one week. so, jangan rindu-rinduan pulak.. hihi. and sorry because bila aku masuk bilik tadi tak tegur korang pun. aku tengah pening kepala tadi...

4 comments:

jimie1402 said...

Eh, kau singgah bilik tadi? Tak tahu pun.
Sanggup kau tinggalkan aku. Huhu~ =P

Muhammad Rashdan bin Roslan said...

semoga cepat sembuh....
tak penah kene chicken pox lagi ek? biasanya kalau dah kene sekali, takkan kena dah...

nazrin syafiq said...

a'ah.. aku singgah kejap sbb nak amek brg sket.. aku x sempat nak ckp ngan sesapa pon sbb time tu mmg tgh pening pale gler.. smp je kat bilik aku terus tido.

nazrin syafiq said...

thnx rashdan. aku rase mcm x penah kot.. tu yg kene tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...