Followers

Wednesday, August 21

Balik Kuantan *versi awal*

bismillahirrahmanirrahim..

Disebabkan aku ni terpilih untuk menjadi committee untuk Taaruf Week Intake 2013/2014 ni, maka aku terpaksalah bertolak ke Kuantan lebih awal, dan perjalanan aku da bermula pagi tadi,,


Bertolak dari rumah pukul 2,15 petang tadi, aku sampai 3 jam selepas tu,, Biasanya aku sampai lagi awal dari tu, tapi sebab kali aku bawa slow je, so lambat la sket,, Tido kat bandar Kuantan untuk satu malam, esoknya (hari ni la,,) aku bertolak ke mahallah terchenta,,

Oh ye!! Nak habaq sket pasal Kuantan ni, Jalan tetap sama, tak berubah, Teruk gak untuk sesetengah tempat (Realiti ye!!),, Jalan kat bandar Kuantan makin bersimpang siur jadinya, Aku pun tak paham kenapa,,


Mahallah pulak, aku dapat bilik baru, Dah tak stay kat bilik lama, Kata akak ofis tu untuk sepanjang tahun ni, Aku dapat bilik tingkat atas which is sangat luas, sangat2!! Bagi aku lagi luas daripada bilik member aku dulu yang kat bahagian atas nuh,,, huhu, Sapa rumet aku?? Aku tak tau, Akak tu kata list untuk rumet tak siap lagi, Katanya orang yang sama kot,,


Dan aku tersangatlah berpeluh bagai kat bilik ni nak mengemas bilik yang berhabuk sakan ni, Pening pale tengok,,, Itu je kot nak sampaikan, Keje Taaruf Week aku start Jumaat ni sampai la buka sem nanti,, huhu

Notakaki: Mintak maaf la reader semua,, Keyboard laptop aku ni da rosak sket,, So noktah dan huruf  "l" (kecik) takleh nak tekan,, Nak kene beli laptop baru kot,, Eh??!! huhu

1 comment:

Aisy ~ said...

Dok bilik PG ker? Untunglaa luas~
Selamat berTAWE :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...