Followers

Wednesday, September 12

Aku Jadi Adik Angkat..

bismillahirrahmanirrahim..

Alkisah ni saja je aku nak share dengan sesapa yang sudi nak baca. Ni more to kisah peribadi. Kes2 abang dan kakak angkat kat sekolah dolu2.

Aku sure ada antara kita ni pernah di-offer atau meng-offer seseorang untuk jadi adik/akak/abang angkat kan? Sama juga la dengan aku. Aku pernah di-offer oleh seorang abang ni. Beza setahun je pong. Nama dia Asyraf. Kisah ni berlaku waktu aku hujung tahun darjah 5.

Al-kisah...

Asyraf : Nazrin, nak jadi adik angkat abang tak?
Aku : Adik angkat?? *blur2* hmmm...
Asyraf : Macam mana?
Aku : Tak tau la bang.. Saya kena tidur rumah abang ke??
Asyraf : hahaha... Takdelah. Jadi macam biasa2 je. Cuma macam adik je la..
Aku : Owh.. haha. Saya tak pernah kena tanya macam ni. Tu yang pelik tu..


HAHAHAHAHAH!!!

Aku pun tak tau la kenapa aku tanya soalan macam tu. Biasalah budak2. Ape benda la yang aku tau sangat kan.. adoyai.. haha

notakaki : Nasib baik la dia tak jawab kene tidur rumah dia.. Kalau tak, aku lari dulu.. haha

2 comments:

roziana rahim KRAR said...

aku baru baca post2 kau yg trbaru~ cerita yg ni comel~ hahaha

Nazrin Syafiq said...

comel?? haha.. pon boleh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...