Followers

Sunday, September 2

Kuantan Mari!!!

bismillahirrahmanirrahim..

Esok akan bermulanya perjalanan aku ke Kuantan, nak sambung degree dalam Pharmacy kat sana.. Hoyeah!!

Aku tak tahu lah macam mana keadaan kat sana. Tapi aku harap keadaannya sama atau lebih baik dari CFS. In terms of everything. Dari hal ehwal makan sehinggalah ke dewan kuliyah. But I wish for better la.. =)

Dan saat2 untuk masuk ke kampus Kuantan pun dah nak dekat. Maka, aku pun perlulah persiapkan kepala otak aku yang dah bersarang sejak graduate dari CFS hari tu. Entah macam manalah suasana belajar kat sana nanti. Mintak2 semuanya selamat.


Roommate? Aku harap dapat member bilik time CFS dulu. Kalau takde rezeki dengan depa, aku harap dapat la yang sekepala. Kalau tak, parahlah aku nanti!!

Join MRC??

Hmmm... Entahlah. Aku kene tengok suasana belajar kat sana dulu. Rasa2 boleh catch up, aku join la.

And one more thing, kalau boleh aku nak ambil kelas intensif bahasa arab. Aku dah target nak fasih arab bila graduate IIUM nanti. InsyaAllah, kalau takde aral melintang, aku akan cuba sedaya mungkin.

.noktah.

notakaki : Simple je update aku kali ni.. haha

2 comments:

roziana rahim KRAR said...

sedih pulak aku bace post kau~ semoga berjaya di kuantan~ :)

Nazrin Syafiq said...

hmm.. xde mana la nak sedihnya cik rozi oi... anyway, thnx.

semoga berjaya juga di Gombak sana.. maaf zahir batin ye.. =))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...