Followers

Sunday, April 1

TnC 2012

bismillahirrahmanirrahim..

This week telah berlangsungnya satu lagi program MRC kat CFS ni. Haish.. Banyak betul program. Alhamdulillah. Program kali ni namanya Traditional & Cultural Week 2012. TnC 2012 pendeknya. So, kitorang ada la organize carnival, charity concert and sukaneka rakyat. Carnival ni seminggu, dari 26 sampai 31 Mac 2012. Charity concert plak ada UNIC, Saujana, Du'a, marhaban, qasidah, caklempong dan zapin ASiS and jugak dikir barat. Best beb. Banyak jumpa orang2 femes. =)


meeting dah macam tiap2 hari ada. Tapi yang best nya, meeting banyak kat padang. 
*ok. dalam gambar ni aku nampak sgt berisi. =0 

bersimpuh brother ni... 

ha.. si cantik jelita dua2 ni komiti TnC. yang baju jingga tu Program Director nya 

 bangga beb junior aku main caklempong. 
walaupun diorg tak salam cium tangan bagai ngan aku.. 

ni pong keluaran ASiS gak.. 

Saujana. lama dah tak nampak group ni. 
Tau2 je dah ada lagu yang amat hit, PATAH HATI~~ 

UNIC. Pergh!! Best beb. 
Tapi aku request lagu tak dapat. =( 

Actually, ni team catering. Aku ngan sorng dua lagi tetibe sesat kat dalam ni.. haha 

Ada mak kesah..?? 

Barisan komiti TnC bersama artis jemputan.. 

Ha... ni baru team aku. Team Sports & Competition dan akulah kepalanya.. 

Jejaka idaman para solehah Malaya. insyaAllah.. 

Kami bukan tugu traditional mahupun pun patung iklan wau...

aku tak tau kenapa.. tapi aku suka gambar ni. 
Yang sebelah kiri aku tu Ustaz Don.. o.0 

 

Time ni aku pulak yang jadi sibuk. Sebab ape? Aku kene handle Sukaneka Rakyat tuk program ni. Kalau nak diikutkan, ni kali kedua aku kene handle telematch macam ni. Dulu time Mahallah Open Day kat CFS gak. Mula tu, aku dapat jadi member biasa je team sport. Kira ok la. Sebab aku nak jadi orang bawahan je. Pening kepala woah jadi head ni. Tambah2 yg bahagian sport ni. Aku penah rasa dulu~~

Tibe2 bila first meeting, aku terkejut gak la sebab kena jadi head bureau. Dah la aku penah handle sport. Aku expect nak jadi bureau lain yang aku tak penah jadi. So, aku slow talk la ngan Program Director. Tak dapat gak. Nak buat cane, terima je la. 

Tapi kali ni, aku banyakkan kerja orang bawah aku. Sebab time dulu, aku je kene buat keje. So, kali ni aku bagi la orang bawah aku gain experience bila bekerja. Bukan lepas tangan, tapi agih tugas yg banyak. Nak tengok mcm mana diorang handle kerja diorg. Kalau tak buat, tak dpt pengalaman kan...

Futsal guna kain sarung pun boleh la.. Jangan tercabut kain tu sudah la ye.. 

Baju program.. 

Mulut aku tengah penuh ngan roti ni la dia nak amek gambar.. ish3
Makin jelas kemontelan aku.. 

Tarik tali bai~~ 

Tarik bang jangan tak tarik.. 

Komiti pun nak main gak..  amek la..
Tapi kalah gak. Nampaknya kemenangan mutlak tak berpihak pada kita. 

Aku tak tau la anak sapa ni. tapi cute sgt!!

Senamrobik boh~~ 

Nametag aku.. Head Bureau Sports & Competition. 

Alhamdulillah. Banyak benda aku dapat dari program ni. Banyak sakit kepala, pengalaman, kenangan dan 'suka2' aku dapat. haha. Mintak maaf la kalau aku penah buat sapa2 sakit hati sepanjang program ni. To my anak2 buah, GREAT JOB guys!! 

notakaki : satu je lagi. Pastu habis! Aku nak study plak..

3 comments:

.::Ana Hafizah::. said...

aku tngkap gmbaq tu~~~ *bangga*~ :P

roziana rahim said...

komen di atas aku yg tulis~ lupa nk bgtau sapa... sekian~

Nazrin Syafiq said...

tu la pasal. tetibe nama yg aku tak kenal meng0men.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...